i Body - end
top of page

Garanti & handelsbetingelser hos Tanev Biler

Hos os handles alle biler efter "først til mølle" princippet. Dvs. at en bil kan ikke reserveres og den kan til enhver tid sælges til anden side, med mindre at der er indbetalt et depositum og underskrevet slutseddel på bilen.

På biler indtil de er max. 5 år gamle eller har kørt maksimum 100.000km, yder vi en 3 måneders 100% garanti på bilen. Man må dog max. køre 10.000km i garantiperioden. Selvrisiko er kr. 1.500,- ex. moms.

Biler der er ældre end 5 år eller kørt mere 100.0000km ydes der 3 måneders brugtbilsgaranti iflg. princippet 50,33,25. Dvs. at vi dækker med 50% den første måned, 33 % den 2. måned osv.

Man må dog max køre 10.000 km i garantiperioden.

Vores garantier dækker hele køretøjet. Undtaget er dog musikanlæg, telefonanlæg, aircon, sædevarme, alarmer og eftermonteret ekstraudstyr.

Engrosbiler, er som der står i annoncenerne, uden garanti eller reklamationsret af nogen art. Disse kan udelukkende købes af firmaer med cvr nr.

En eventuel garantireparation skal som udgangspunkt altid udføres på et af os henvist værksted. Hvilket kan være lokaliseret op til 25km fra vores adresse i Ballerup. dette skyldes at vi samarbejder med flere forskellige værksteder, som har forskellige kompetencer (el fejl, fejlsøgning, alm. mekanisk raparationer osv...)

 

Hvis man bor i stor afstand fra vor butik, så er der mulighed for at få bilen repareret på et andet værksted, men dette skal ALTID aftales på forhånd. Så kontakt os INDEN at I sender bilen på andet værksted. Når formaliterne er klaret, så vil vi give tilladelse til at man kan få stillet en diagnose hos et for kunden nært værksted, og derefter repareret bilen.

Hvis der er difference imellem hvad reperationen ville koste på vort værksted og kundens eget værksted, får kunden mulighed for at afholde den diff. og på den måde spare at skulle køre til Ballerup.

For køretøjer på 100 % garanti, gælder der en bagatelgrænse/selvrisiko på kr. 1.500,- ex. moms.

bottom of page