i Body - end
top of page
Autobranchen Danmark logo.png
 
Tanev Biler drives til dagligt af Tonny Tanev. Tonny har 17 års erfaring i bilbranchen. Alle 17 år som nyvognssælger hos bla. Citroën, Ford og Suzuki.
 
Han startede med erhvervssalg hos Citroën i 2003. I 2012 forlod han Citroën, til fordel for en stilling som erhvervssælger for Ford. Og det var her, at interessen for salg til udelukkende erhvervslivet, for alvor blev vakt!
 
I 2018 startede Tonny, Tanev Biler ApS, hvor at Tonny til fulde kan udnytte sin lange erfaring både med salg af biler, men også finansiering og opbygning - til kundernes fordel.
For Hos Tanev Biler tilbyder vi den komplette løsning, hurtigst og billigst muligt. Således, at du altid kommer hurtigt og billigt ud og køre i din drømmebil med den RIGTIGE løsning for dig.
Vi går meget op i at levere bilerne klar til arbejde, så når du henter din bil, så står den klar med præcis det DU ønsker. 
Vi er fuld leveringsdygtige og har har MEGET erfaring med:
Reol indretning
Sider/bund
Alukasser
Lift (indvendig/udvendig)
Lad, lad med kran, ruf, pressening m.v.
Køl/frost/varme
Værksted/servicevogne
Special opbygninger og dekoration - kun DU sætter grænsen. Vil levere det hele - endda hurtigt og billigt. Dette kan vi tilbyde fordi at vi har et enormt og meget stærkt netværk med en lang række samarbejdspartnere inden for diverse indretning, opbygning og dekroation.
Vores biler er altid prissat typisk 10.000kr under markedssniveau, og dette uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi levere altid gerne bilerne nyserviceret og gennemgået for fejl og mangler, hvor at værkstedrapporten udleveres.
Vi er desuden medlem af Autobranchen Danmark, som bla. sikrer dig imod restgæld i din nye bil, samt en komptent og faglig rådgivning.
Så velkommen til Tanev Biler, vi ser frem til at give dig den bedste løsning - billigt og hurtigt!
bottom of page